Η εταιρία ALUMODA εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση μιας σειράς προϊόντων, όπως κουφώματα αλουμινίου (ανοιγόμενα, συρόμενα, σίτες, ρολλά), κάγκελα αλουμινίου και σιδήρου, θωρακισμένες και πτυσσόμενες πόρτες, γκαραζόπορτες, αυτοματισμοί, υαλοπετάσματα, αίθρια, ειδικές σιδηροκατασκευές, που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά πρότυπα κατασκευής, άψογη αισθητική και απαράμιλλη λειτουργικότητα. Η εταιρία ALUMODA πιστοποιημένος κατασκευαστής της ALUMIL, εφαρμόζει τεχνικές προδιαγραφές και διαδικασίες σύμφωνες με τα πρότυπα σήμανσης CE και διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα πιο ολοκληρωμένα και αξιόπιστα συστήματα αλουμινίου. Τα προιόντα της ALUMODA προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα σε θερμοηχομόνωση, ασφάλεια, εφαρμογή, αισθητική και αντοχή.

Η επιτυχημένη πορεία της ALUMODA οφείλεται στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, στην άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών, στις ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, καθώς και στην ευελιξία προσαρμογής στις νέες τάσεις της αγοράς. Το ειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, η τεχνογνωσία και εμπειρία μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, έχει σαν αποτέλεσμα την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει το αλουμίνιο και το σίδηρο (σε συνδιασμό και με άλλα προιόντα) στις κατασκευές και μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε με σιγουριά ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων και ποιοτικών προϊόντων. Στόχος της ALUMODA είναι η κατασκευαστική αρτιότητα, ο σύγχρονος σχεδιασμός, η ανθεκτικότητα στην χρήση, η υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Βασικές αρχές μας είναι:

– Ποιότητα
– Εστίαση στον πελάτη
– Διαρκής βελτίωση

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να εντυπωσιαστείτε από τη μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής που προσφέρουμε.