Μεταλλικές κατασκευές στο μαγαζί αθλητικών «Sneaker» στην Νέα Ιωνία


Μεταλλικές κατασκευές στο μαγαζί αθλητικών «Sneaker» στην Νέα Ιωνία

 

Λεπτομερής περιγραφή εργασιών:

Στο εσωτερικό του καταστήματος κατασκευάστηκε μεταλλική σκάλα σε χρώμα μαύρο ματ από λαμαρίνα πάχους 3mm σε σχήμα ομέγα, τα σκαλιά κατασκευάστηκαν από σταντζαριστό 25χ25 και επενδύθηκαν στην συνέχεια με ξύλο. Το πλαινό κάγκελο της σκάλας κατασκευάστηκε από λάμα 40χ5 και στρογγυλό μασίφ Φ16.

Μεταλλικός πάγκος ταμείου από ειδικά επεξεργασμένη λαμαρίνα πάχους 2mm περασμένη με βερνίκι διάφανο.

Μεταλλική κατασκευή σε οροφή καταστήματος από στραντζαριστό 60χ40 ΒΤ, για την στήριξη των φωτιστικών του χώρου, σε χρώμα μαύρο ματ.

Κατασκευή μεταλλικών πάγκων σε χρώμα μαύρο ματ, από γωνιά 40χ40 και λάμα 40άρα, οι οποίοι στην συνέχεια επενδύθηκαν με ξύλο, για τοποθέτηση ρούχων.

Κατασκευή μεταλλικών πλατών σε χρώμα μαύρο ματ από στραντζαριστό 60χ40mm BT, επενδεδυμένα με μεταλλικό πλέγμα ντεπλουαγιέ ρόμβος Ε-3, για τοποθέτηση παπουτσιών.

Μεταλλική κατασκευή από στραντζαριστό 100χ20mm και πλέγμα γαλβανιζέ 5χ10mm σε χρώμα μαύρο ματ, με καθρέφτη στο εσωτερικό της κατασκευής.

Μεταλλική κατασκευή από 20χ20mm στραντζαριστό και τζάμι αρμέ 6mm, σε χρώμα μαύρο ματ, για κατασκευή πορτών δοκιμαστηρίων.

Στην πρόσοψη του καταστήματος έχει τοποθετηθεί ειδικά επεξεργασμένη λαμαρίνα σε χρώμα μαύρο ματ, για τοποθέτηση κρυφού φωτισμού.

Επένδυση κολονών στο εσωτερικό του κτιρίου με γωνιά και πλέγμα 5χ10mm γαλβανιζέ, σε χρώμα μαύρο ματ.

Μεταλλική πόρτα βαρέως τύπου σε αποθήκη καταστήματος από 60χ40mm ΒΤ, λαμαρίνα 1,5mm και πλέγμα 5χ10mm γαλβανιζέ, σε χρώμα μαύρο ματ.

Τα κουφώματα της προσόψεως του καταστήματος είναι με προφίλ της εταιρείας Alumil και σειρά Μ9400, σε χρώμα μαύρο ματ με τζάμια 10mm Securit.

 

Στην Alumoda χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου σε κατοικίες, καταστήματα και cafe-bar-restaurant. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6641265 μέσω τηλεφώνου ή στο info@alumoda.gr μέσω e-mail.