Σιδεροκατασκευές στο μαγαζί αθλητικών «Sneaker» στο κέντρο της Αθήνας


Σιδεροκατασκευές στο μαγαζί αθλητικών «Sneaker» στο κέντρο της Αθήνας

 

Λεπτομερής περιγραφή εργασιών:

Μεταλλικές κατασκευές σε μαγαζί αθλητικών στο κέντρο της Αθήνας.

Στο εσωτερικό του καταστήματος κατασκευάστηκε μεταλλική σκάλα σε χρώμα μαύρο ματ τριών ορόφων από κοιλοδοκό 100χ100 και λαμαρίνα πάχους 3mm σε σχήμα ομέγα, τα σκαλιά κατασκευάστηκαν από σταντζαριστό 25χ25 και επενδύθηκαν στην συνέχεια με ξύλο. Το πλαινό κάγκελο της σκάλας κατασκευάστηκε από λάμα 40χ5 και στρογγυλό μασίφ Φ16.

Μεταλλικός πάγκος ταμείου από ειδικά επεξεργασμένη λαμαρίνα πάχους 2mm περασμένη με βερνίκι διάφανο.

Μεταλλική κατασκευή σε οροφή καταστήματος από στραντζαριστό 60χ40 ΒΤ, για την στήριξη των φωτιστικών του χώρου, σε χρώμα μαύρο ματ.

Κατασκευή μεταλλικών πάγκων σε χρώμα μαύρο ματ, από γωνιά 40χ40 και λάμα 40άρα, οι οποίοι στην συνέχεια επενδύθηκαν με ξύλο, για τοποθέτηση ρούχων.

Κατασκευή μεταλλικών πλατών σε χρώμα μαύρο ματ από στραντζαριστό 60χ40mm BT, επενδεδυμένα με μεταλλικό πλέγμα ντεπλουαγιέ ρόμβος Ε-3, για τοποθέτηση παπουτσιών.

Μεταλλική κατασκευή από στραντζαριστό 100χ20mm και πλέγμα γαλβανιζέ 5χ10mm σε χρώμα μαύρο ματ, με καθρέφτη στο εσωτερικό της κατασκευής.

Μεταλλική κατασκευή από 20χ20mm στραντζαριστό και τζάμι αρμέ 6mm, σε χρώμα μαύρο ματ, για κατασκευή πορτών δοκιμαστηρίων.

Στην είσοδο του καταστήματος έχει κατασκευαστεί μεταλλική φυσαρμόνικα σε χρώμα μαύρο ματ με τζάμια 4+4τρίπλεξ.

Στο εξωτερικό του καταστήματος έχει κατασκευαστεί μεταλλική βιτρίνα σε χρώμα μαύρο ματ με τζάμια 3+3 τρίπλεξ, με ειδική επεξεργασία για τοποθέτηση κλειδαριάς με πύρο στο κάτω μέρος της κατασκευής.

 

Στην Alumoda χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου σε κατοικίες, καταστήματα και cafe-bar-restaurant. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6641265 μέσω τηλεφώνου ή στο info@alumoda.gr μέσω e-mail.