Σιδεροκατασκευές στο μαγαζί αθλητικών «Cosmos sport» στην Αγία Παρασκευή


Σιδεροκατασκευές στο μαγαζί αθλητικών «Cosmos sport» στην Αγία Παρασκευή

 

Λεπτομερής περιγραφή εργασιών:

Μεταλλικές κατασκευές σε μαγαζί αθλητικών στην Αγία Παρασκευή.

Στο εσωτερικό του καταστήματος κατασκευάστηκε:

Μεταλλική κατασκευή σε οροφή καταστήματος από στραντζαριστό 30χ30 και πλέγμα ντεπλουαγιέ Ε-3 , για την στήριξη τηλεοράσεων, σε χρώμα λευκό ματ.

Κατασκευή μεταλλικών καθισμάτων σε χρώμα λευκό ματ, από στραντζαριστό 40χ40 οι οποίοι στην συνέχεια επενδύθηκαν με ξύλο.

Κατασκευή μεταλλικών πλατών σε χρώμα λευκό ματ από στραντζαριστό 60χ40mm BT, επενδεδυμένα με μεταλλικό πλέγμα ντεπλουαγιέ ρόμβος Ε-3, για τοποθέτηση παπουτσιών.

Στην πρόσοψη του καταστήματος έχουν  τοποθετηθεί σταθερά μεταλλικά κουφώματα από Η160 σε χρώμα λευκό ματ, στα οποία στην συνέχεια τοποθετήθηκαν ειδικοί υαλοπίνακες για προστασία από ακτινοβολία UV.

Επένδυση σκαλοπατιών με λαμαρίνα αλουμινίου λευκή ειδικά διαμορφωμένη.

Τοποθέτηση καθρεφτών στο εσωτερικό του κατατήματος.

Μεταλλικές πόρτες δοκιμαστηρίων από στραντζαριστό 40χ40mm και λαμαρίνα 1,5mm με διπλή περσίδα σε χρώμα λευκό ματ.

Κατασκευή τροχιλάτου μεταλλικού πάγκου με ρόδες βαρέως τύπου από στραντζαριστό 60x40mm σε χρώμα λευκό ματ.

Κατασκευή τροχιλάτων βάσεων με ρόδες Βαρέως Τύπου.

Στο εξωτερικό του καταστήματος κατασκευάστηκε μεταλλική πρόσοψη από λαμαρίνα ειδικά επεξεργασμένη σε σχήμα Π σε χρώμα λευκό ματ και μεταλλικά ταψιά ειδικά επεξεργασμένα με διάτρηση Φ20 τα οποία βάφτηκαν ηλεκτροστατικά σε χρώμα Ral 7037.

 

Στην Alumoda χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου σε κατοικίες, καταστήματα και cafe-bar-restaurant. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6641265 μέσω τηλεφώνου ή στο info@alumoda.gr μέσω e-mail.